Gratis gebitsspreekuur

Het gehele jaar elke eerste donderdag van de maand van 15.00-16.00 uur Gratis Gebitsspreekuur bij Dierenkliniek Zuiderkaag.

 

De maand februari staat traditioneel in het teken van het gebit van het huisdier bij Dierenkliniek Zuiderkaag. Onderdeel van deze traditie zijn altijd de gratis gebitsconsulten. Ook dit jaar hebben we deze weer gehad en het was een groot succes. We hebben daarom besloten om HET HELE JAAR ELKE EERSTE DONDERDAG VAN DE MAAND VAN 15.00-16.00 UUR een gratis gebitsspreekuur aan te bieden (was eerst dinsdag, is verschoven naar donderdag).

Dierenarts Simone Kamphuijs, onze dierenarts die het specialisme tandheelkunde op haar CV heeft staan en paraveterinair Annika van der Meer zullen tijdens deze spreekuren gratis advies geven omtrent het gebit van uw huisdier. Als uw huisdier het toestaat reinigen we tijdens deze spreekuren ook manueel, zonder narcose, het gebit, ook dit geheel kosteloos. Mocht uw dier een uitgebreide gebitsbehandeling nodig hebben dan wordt daar een aparte afspraak op een ander tijdstip voor gemaakt.

 

U kunt ook met uw konijn langskomen en knaagdieren zijn ook welkom. Dus laat u niet foppen door het plaatje van de kat en de hond, ook andere dieren zijn welkom op dit gratis gebitsspreekuur.

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

 

 

 

Laatste Nieuws