Applaws voeding voor hond en kat

Hond

Alle vis is gevangen in open zee op dolfijn vriendelijke wijze. De kippen krijgen alleen organisch eten en zijn compleet hormoon vrij. Dit product is holistisch en 100% biologisch. De receptuur van Applaws is zo gecreëerd dat honden het heerlijk vinden en het gezond voor ze is. Applaws is 100 % natuurlijk hondenvoer. Applaws hondenvoer bevat geen toegevoegde kleurstoffen, aroma's, conserveringsmiddelen, smaakstoffen of suikers. Het is ook gluten vrij. Het bevat geen dierlijke bijproducten of granen. We hopen dat uw hond net zo van Applaws geniet als onze eigen honden! Het blikvoer is in verschillende smaken verkrijgbaar. Namelijk:

- kipfilet
- kipfilet en groente
- kipfilet, tonijn en groente
- kipfilet, zalm en groente
- kipfilet, ham en groente
- kipfilet, runderlever en groente

-          oceaanvis en zeewier

-          tonijnfilet en groente

-          makreel met zeewier en zoete maïs

-          tonijnfilet met sardientjes en pompoen

-          tonijnfilet, garnalen en wortel

Allen verkijgbaar in 156 gram blikjes. Tevens hebben we ook een multipack met 5 blikjes van 156 gram.

Kat
Het nieuwe droogvoer van Applaws is een uniek kattenvoer dat het natuurlijke dieet van katten nabootst. Ontwikkeld door dierenartsen en gebaseerd op het natuurlijke dieet van de Noord-Afrikaanse wilde kat, is applaws droogvoer rijk aan natuurlijke dierlijke eiwitten en zonder granen. Dit natuurlijke hypoallergene voer bevat natuurlijke anti-oxidanten zoals Vitamine E en Rozemarijn olie.
Het ovaalvormige brokje moedigt katten aan om te kauwen en bevat ingrediënten om celveroudering tegen te gaan, voor een glanzende en gezonde vacht en om het immuunsysteem te ondersteunen. De natuurlijke probiotica zorgen voor een gezond maag-darmstelsel en helpen haarballen te voorkomen. De cranberry extracten helpen de urine wegen gezond te houden.
Applaws is er niet alleen in droogvoer maar ook in nat voer. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten en bevat dus geen kunstmatige toevoegingen. Alle vis is gevangen in open zee op dolfijn vriendelijke wijze. De kippen krijgen alleen organisch eten en zijn compleet hormoon vrij. Dit product is holistisch en 100% biologisch.
De receptuur van Applaws is zo gecreëerd dat katten het heerlijk vinden en het is hartstikke gezond voor ze. We hopen dat uw katten net zo van Applaws genieten als onze eigen katten! Het blikvoer heeft ook als voordeel dat het in heel veel verschillende smaken te verkrijgen is. Namelijk:

- ocean fish in 70 g en 156 g
- tuna filet in 70 g en 156 g
- tuna filet & seaweed in 70 g en 156 g
- tuna fillet & prawn in 70 g en 156 g
- chicken breast & cheese in 70 g en 156 g
- chicken breast & pumpkin in 70 g en 156 g
- chicken breast in 70 g en 156 g
- KITTEN chicken breast in 70 g

Tevens zijn er ook multipacks kipvariatie en visvariatie te verkrijgen.

De brokjes zijn er in 2 smaken: chicken & vegetables en salmon & vegetables in 2 kg en 7.5 kg. De kitten brokjes is in de smaak chicken & vegetables en is in 2 kg en 7.5 kg te verkrijgen.

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl