Vergaderzalen

 

Onze kliniek beschikt over een grote vergader- c.q. lezingenzaal waarin 80 personen tegelijkertijd een lezing kunnen volgen. Deze zaal is volledig uitgerust met alle denkbare audiovisuele hulpmiddelen. U kunt deze zalen ook huren voor het houden van vergaderingen, lezingen, bijeenkomsten, oefenen van de toneelvereniging en ga zo maar door, de mogelijkheden zijn legio. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen via de e-mail met Henk Verheul (e-mail). Ook bestaat de mogelijkheid om 2 lezingen tegelijkertijd te geven. Hiertoe kan de grote zaal in 2 kleinere zalen gesplitst worden. Beide zalen beschikken ook afzonderlijk over alle benodigde audiovisuele hulpmiddelen:

- In elke zaal een beamer met projectiescherm.
- Professionele geluidsinstallatie met microfoon.
- Laserlampje.
- Een ultramoderne laptop.
- Geluidsdichte wand waardoor grote zaal in twee kleinere zalen gesplitst kan worden.
- Een bar met industrieel koffiezetapparaat.
- Tachtig stoelen.

De vergaderzalen bevinden zich in de bunker van het pand. Hier kunt u ongestoord bijeenkomen. Geluidsoverlast is uitgesloten. Er is een lift aanwezig voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wij gebruiken de zalen regelmatig voor het geven van lezingen of workshops over allerhande onderwerpen betreffende de diergeneeskunde.

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

Spoedgevallen buiten openingstijden:
Stad & Land Dierenklinieken Alkmaar
Vondelstaete 500
1814 MH Alkmaar
T: 072-5112133

 

 

Algemene Voorwaarden KNMvD

AVG Verklaring

Privacyverklaring