Openingstijden & Route

 

 

Let op: Momenteel kunnen onze openingstijden afwijken in verband met Corona maatregelen.
Neem eerst telefonisch contact op, voordat u onze kliniek bezoekt.

 

Voor het plannen van de route: routebeschrijving

Behandeling altijd op afspraak van maandag t/m vrijdag!

 

Onze openingstijden zijn (vanaf 1-1-2020):

maandag 08.00 - 19.00 uur
dinsdag 08.00 - 18.00 uur
woensdag 08.00 - 19.00 uur
donderdag 08.00 - 18.00 uur
vrijdag 08.00 - 19.00 uur
   
zaterdag en zondag gesloten


U kunt gedurende de openingstijden van maandag t/m vrijdag (zie tabel), altijd terecht voor het afhalen van medicatie, voeding, vlooien- en wormenmiddelen en homeopathische medicatie. Er is dan een assistente aanwezig om u te helpen.


Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij onze openingstijden zo ruim mogelijk gehouden. Wij staan met een groot team van dierenartsen en assistentes de gehele dag voor u klaar. Buiten de officiële openingstijden hebben wij een goede dienstenregeling van hoogwaardige kwaliteit, conform de zorg die wij zelf leveren.

Wij proberen de wachttijden tot een minimum te beperken. U begrijpt dat een spoedgeval voorgaat. In dat geval kan de wachttijd langer worden.

Wij hebben een heel gezellige, lichte, vrolijke en ruime wachtkamer waar de koffie, cappuccino, thee en chocolademelk altijd vers en warm zijn. Verder is er een leuke speelhoek voor de kinderen, dus neem ze gerust mee.

U kunt tijdens de openingstijden altijd binnenlopen om voeding, medicijnen, vlooien-/wormenmiddelen voor uw dier te halen of om advies te vragen.

----------------------------------------------------------------------------

ROUTE:

Vanaf de zuidoost-zijde:
U nadert Schagen vanaf de zuidoost-zijde via de N241 (Provinciale weg). Neem de afslag Schagen (linksaf). Neem de eerste afslag op de rotonde, afslag: Hoep Zuid. Ga rechtdoor en na de drempel rechtsaf De Boog op. U passeert enkele afslagen aan uw rechterhand: Harmenkaag, Oostersingel, De Dreef (een verkeersdrempel), wederom de Oostersingel. Na deze laatste afslag gaat u na een tiental meters rechtsaf. Het is een smalle inrit, die u makkelijk voorbij rijdt. U rijdt tussen twee 4-verdieping gebouwen door met grijsblauwe balkonnetjes. U ziet nu Dierenkliniek Zuiderkaag recht voor u: een wit pand met een prachtig schilderij op de buitenmuur. U kunt op ons eigen terrein parkeren.

Vanaf de zuidwest-zijde:
U nadert Schagen vanaf de zuidwest-zijde via de N245 (Provinciale weg).
Neem de afslag Witte Paal/Crematorium rechtsaf (stoplichten). U rijdt nu op de Zuiderweg. Bij de stoplichten rechtdoor. U passeert een spoorweg overgang. Neem de derde afslag op de rotonde en rij de wijk Hoep Zuid in. Ga rechtdoor en na de drempel rechtsaf, De Boog op. U passeert enkele afslagen aan uw rechterhand: Harmenkaag, Oostersingel, De Dreef (een verkeersdrempel), wederom de Oostersingel. Na deze laatste afslag gaat u na een tiental meters rechtsaf. Het is een smalle inrit, die u makkelijk voorbij rijdt. U rijdt tussen twee 4-verdieping gebouwen door met grijsblauwe balkonnetjes. U ziet nu Dierenkliniek Zuiderkaag voor u. U kunt op ons eigen terrein parkeren.

Vanaf de noordoost-zijde:
U rijdt op de Kanaalweg, de N248, richting Schagen. Neem de derde afslag op de rotonde, richting Witte Paal/Crematorium (linksaf). U rijdt nu zuidwaarts op de N241. U passeert een rotonde en neemt de 2e afslag (rechtdoor). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf, na ca. 50 meter gaat u linksaf De Verbinding op (smalle weg). U komt vrijwel direct op een viersprong met de Hoep, u gaat hier rechtdoor. U ziet links de kliniek al liggen. U gaat vervolgens op de T-splitsing linksaf en rijdt De Boog op. Na enkele tientallen meters gaat u linksaf tussen twee 4-verdieping gebouwen door met grijsblauwe balkonnetjes. U ziet nu Dierenkliniek Zuiderkaag al voor u. U kunt op ons eigen terrein parkeren.

Vanaf de noordwest-zijde:
U rijdt op de Kanaalweg, de N248, richting Schagen. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor richting Crematorium. Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag. U rijdt nu zuidwaarts op de N241 (Provinciale weg). U passeert een rotonde en neemt de 2e afslag (rechtdoor). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf, na ca. 50 meter gaat u linksaf De Verbinding op (smalle weg). U komt vrijwel direct op een viersprong met de Hoep, u gaat hier rechtdoor. U ziet links de kliniek al liggen. U gaat vervolgens op de T-splitsing linksaf en rijdt De Boog op. Na enkele tientallen meters gaat u linksaf tussen twee 4-verdieping gebouwen door met grijsblauwe balkonnetjes. U ziet nu Dierenkliniek Zuiderkaag al voor u. U kunt op ons eigen terrein parkeren.

Openbaar Vervoer
Het NS Station Schagen bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand. U verlaat het station aan de oostzijde. Vervolgens loopt u rechtdoor, u bevindt zich nu op De Dreef. Vervolgens neemt u de 5e afslag links. U bevindt zich nu op De Boog. Tenslotte neemt u de 2e afslag rechts, tussen twee kleine woonflats door. U ziet Dierenkliniek Zuiderkaag voor u.

De Boog 74
1741 MT Schagen
T:  0224 - 218 997
E: info@dkzuiderkaag.nl

 

Spoedgevallen buiten openingstijden:
Stad & Land Dierenklinieken Alkmaar
Vondelstaete 500
1814 MH Alkmaar
T: 072-5112133

 

 

Algemene Voorwaarden KNMvD

AVG Verklaring

Privacyverklaring